Photo by Adi Goldstein on Unsplash

Lainaamopalvelut alkavat heti, kun löydämme lainaamovelhon toimintaa koordinoimaan. Oletko se sinä, joka kaipaisit osa-aikaista provisioperusteista työtä? Työn voit laskuttaa työntekijästatuksella osuuskuntamme kautta.

Tarvitsetko A-tikkaita? Kannattaako sellaisia ostaa omaksi, jos käytät niitä vain pari kertaa vuodessa? Jalotuksen lainaamosta kuka tahansa voi lainata pientä maksua vastaan näppäriä ja laadukkaita käyttötavaroita, joita harva meistä tarvitsee päivittäin.

Kuka tahansa voi myös tarjota omia tavaroita muille lainattavaksi Jalotuksen kautta. Jalotuksen lainaamo toimii verkossa KuinOma-palvelun alla. Sieltä löytyy kaikki lainatuotteet lainaajan itse määrittelemine hintoineen. Osa tuotteista löytyy myös fyysisesti Jalotuksesta ja niitä pääsee katsomaan ja lainaamaan myymälän kautta. Myöhemmin syksyllä lainaamo siirtyy Jalotuksen älylukitusjärjestelmällä varustettuun tilaan, mikä mahdollistaa tuotteiden noudon ja palautuksen omien aikataulujen raameissa, teoriassa vaikka keskellä yötä.