Huom! Pyöränkorjausverstas toimi elo-syyskuun ajan keskiviikkoisin ja verstas on laitettu loppuvuodeksi talviteloille. Omatoimihuollot onnistuvat tapahtumien yhteydessä talvikaudellakin. Tiedotamme näistä tarkemmin erikseen.

Pyöränkorjausverstas

Lihasvoimalla liikkuva fillari on päästötön kulkuneuvo, ja jotta ajaminen olisi nautinto, kulkupelin on syytä olla kunnossa. Pyöränhuoltopisteellä voit huoltaa oman pyöräsi ohjaajien opastuksella. Pisteeltä löytyy kattavat työkalut ja tilat perustarkastuksien ja isompienkin operaatioiden tekemiseen. Jos jotain huoltoa ei yksinkertaisesti voida tehdä, annamme ainakin neuvoa siitä, kuinka asia hoituu.

Pyöränkorjausverstas toimii pop up-periaatteella tapahtumaluonteisesti. Tapahtumissa paikan päältä löytyy niin työkalut, öljyt, pumput, rätit kuin muutkin tarvikkeet. Huomaathan, että pisteellä ei huolleta pyöriä, vaan annetaan opastusta omatoimisten huoltojen tekemiseen. Tapahtumasta löytyy pesupisteitä fillareille ja rasvaisille käsille, eikä ketään jätetä huoltamaan pyöräänsä yksin. Kysy rohkeasti apua.

Lisätietoja: lauri.helle(at)jalotus.fi