Keskuksessamme on fillariverstas, koska haluamme edistää päästötöntä liikkumismuotoa eli pyöräilyä. Verstaan toiminta on muotoutumassa parhaillaan uudelleen.

Kevään 2019 aikana järjestetään ohjattuja fillariverstaita Keravan Opiston kursseina. Kurssien vetäjä on pyöräliike Lindbergin osaava ja lupsakka Jukka Falck. Pyörähuolto toimii myös tapahtumissamme osana ohjelmaa.

Pyöränkorjausverstaan tulevaisuuden suunnitelmia

Oletko fillariharrastaja, joka pohtii yritystoiminnan aloittamista? Jalotuksella on tilat ja laitteet, joita voit hyödyntää toimintasi aloittamiseen. Voit toimia yrittäjämäisesti osuuskuntamme kautta. Ota yhteyttä Annaan, jos tämä olisi just sinun juttusi.

Pyörähuoltamo: Lihasvoimalla liikkuva fillari on päästötön kulkuneuvo, ja jotta ajaminen olisi nautinto, kulkupelin on syytä olla kunnossa. Jos kerran autoille on olemassa kivoja huoltamoja, miksei pyörillekin? Ajatuksissamme on pyörähuoltamo, jossa voit huoltaa oman pyöräsi omatoimisesti. Pisteeltä löytyy kattavat työkalut ja tilat perustarkastuksien ja isompienkin operaatioiden tekemiseen. Perustarvikkeet voisit ostaa sisäkumiautomaatista.