Jalotuksen kevätpäivä järjestetään lauantaina 4.5.2019 klo 10-15

Tapahtuma Facebookissa

Kevätpäivänä valmistaudutaan yhdessä alkavaan kesään monipuolisen ohjelman parissa. Kaikki ovat tervetulleita viettämään kevätpäivää Keravan kartanolla. Tapahtuman järjestää Jalotus ry yhteistyössä Keravan Opiston kanssa.

Tutustu

Tule tutustumaan ikkunoiden kunnostukseen, biohiilen ja punamultamaalin valmistukseen, erilaisiin kompostointiratkaisuihin, laatikkoviljelmän perustamistöihin ja saviuunin rakentamiseen.

Jalotuksen toiminnan esittelykierrokset alueella järjestetään kaksi kertaa tapahtuman aikana. Tervetuloa mukaan kierrokselle. Infopisteellämme voit halutessasi liittyä Jalotus ry:n jäseneksi.

Vaihda

Tapahtumassa on kolme erilaista vaihtopistettä, joihin voit tuoda itsellesi tarpeettomat tavarat ja vaatteet maksutta. Jalotuksen ompelimolla vaihtuvat kesämekot, laatikkoviljelmällä taimet ja siemenet sekä puuverstaalla työkalut, puutarhavälineet sekä remontti- ja rakennustarvikkeet.

Tee ja opi

Puuverstaalla voi teroituttaa työkaluja ja veitsiä sekä huoltaa valurauta-astioita. Fillariverstaalla voi huoltaa ohjauksessa oman polkupyörän ja ompelimolla korjata ohjauksessa omia vaatteita. Laatikkoviljelmältä saat ideoita oman viljelmäsi suunnitteluun. Tilaisuudessa järjestetään myös maksullisia työpajoja eri aiheista (lisätietoja myöhemmin).

Keräämme huoltotoimista ja pajoista pienet osallistumismaksut.

Lapsia tilaisuudessa ilahduttaa tikkupullabaari nuotiopaikalla, poniratsastus ja ötökkähotellin rakennuspiste.

Lisätiedot:
Jalotus ry, anna.rostrom@jalotus.fi
Keravan Opisto