Kiertotalouskeskuksen yhteisöllisessä tilassa on kuusi työskentelypistettä kiertotalousyrittäjille ja heidän kisälleilleen. Työpisteen voi varata kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen käyttöön. Yhteisöllinen työtila inspiroi alan yrittäjiä yhteistyöhön ja uuden luomiseen. Työpisteistä on vapaana yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen paikka.

Tule täydentämään monialaista ja visionääristä yhteisöämme. Olisitko ehkä luovan alan ammttilainen, taidekäsityöläinen, suunnittelija, kännykän korjaaja, suutari tai muutoin Jalotuksen yhteisöhenkeen sopiva tekijä?

Tarjoamme oman pöytäpaikan 60m² yhteistyötilasta, lukittavan kaapin, yhteisten tilojen käytön, sekä verstaslaitteiden käytön sovitusti. Työpisteen hinta on 120€/kk. Paikkoja on rajallinen määrä. Tavoitteenamme on muodostaa mahdollisimman toimiva yhteisö.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus itsestäsi ja kerro mitä toisit mukanasi Jalotukseen, anna.evila(ät)kerava.fi

Voit myös myydä tuotteitasi myymälässämme. Työtilassa työskentely näkyy keskuksessa vieraileville asiakkaille ja mahdollisesti valmistamasi tuotteet ovat ostettavissa viereisessä myymälässämme. Haluamme näin edesauttaa tuotannon ja upcyclingin periaatteiden läpinäkyvyyttä.

Lisätietoja: anna.evila(ät)kerava.fi