Jalotus on kestävän elämän yhteisö, kollektiivi ja kaupunkikehitystoimija. Missionamme on tehdä mahdolliseksi ekologisesti kestävään elämäntapaan siirtyminen.

Ylläpidämme ja kehitämme Keravan kartanolla – Humlebergissä kestävän elämän mallialuetta – arjen kiertotalouden heurekaa. Jalotuksen kiertotalouskeskus on täynnä tarinoita, oppeja, elämyksiä ja osaajia. Sisällöstä ei ole puutetta. Tarvitsemme osaajan, joka pukee tarinat sanoiksi, kuviksi ja ääneksi artikkeleina, podcasteina, videoina tai vaikkapa tv-sarjana. Kohderyhmiämme on kestävän elämän mahdollistajat ja ihmiset, jotka ovat motivoituneita muuttamaan elintapojaan.

Etsimme tiimimme jäseneksi viestinnän asiantuntijaa, jonka intohimona on ekologisesti kestävä (lähi)tulevaisuus, ja sen toteututtaminen viestinnän keinoin.

 

Tehtävänäsi on toteuttaa innostavaa viestintää ja markkinointia:

  • tuottaa merkityksellistä päivittäistä sisältöä eri kanavissa
  • laatia viestintäkokonaisuus yhdessä tiimin kanssa
  • vastata viestinnän vuosikellosta ja tehdä toimiva sisältösuunnitelma
  • jalkauttaa brändi viestintään
  • kasvattaa orgaanisesti seuraajamääriämme

Mikäli olet supertaitava ja aikaansaava, saatat pystyä toteuttamaan kanssamme haaveesi myös oman viestintätoimiston perustamisesta.

Työtehtävät ja työaika tarkentuvat osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Inspiroi meitä vakuuttavalla hakemuksellasi, johon sisällytät ansioluettelosi. Kerro tiiviissä hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet meille timantti ja miksi haluat tehdä töitä Jalotuksen mission toteuttamiseksi. Lisää mukaan työnäytteenäsi kuvitteellinen somejulkaisu Jalotuksen kanavissa julkaistavaksi sekä palkkatoiveesi.

Hakemukset toimitetaan Rekrytointitallin kautta.

Tiedustelut: ti ja to klo 12.00 – 14.00, 041 536 2764 / Anna Evilä

Hakuaika päättyy: 20.2.2022