Keravan kaupunki etsii yhteistyössä Jalotus ry:n kanssa henkilöä palkattavaksi määräaikaiseen työsuhteeseen/oppisopimukseen. Palkattavan henkilön tulee olla keravalainen työtön työnhakija ja oikeutettu vähintään 40% palkkatukeen, eli työttömyys on kestänyt yhtäjaksoisesti yli vuoden.

Työsuhteeseen etsitään ensisijaisesti henkilöä, joka olisi kiinnostunut suorittamaan oppisopimuksella Kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon. Katso täältä lisää opintojen perusteista: http://www.ammattinetti.fi/ammatit/detail/639_ammatti

Keravan kartanolla toimit osana Jalotus-kollektiivia ja olet kiinteistötiimin jäsenenä mukana kunnostamassa ja ylläpitämässä upeaa arvokasta rakennusperintökohdetta. Mahdollistat myös kaupunkilaisten yhteisen puuverstaan avaamisen käyttöön ja autat ihmisiä onnistumaan esimerkiksi huonekalujen kunnostustöiden tai muiden puuhun liittyvien korjaustöiden kanssa.

Työpaikka, -ajat ja -tehtävät

Työpaikka sijaitsee Keravan kartanon upeissa kulttuurihistoriallisissa maisemissa, jotka Jalotus ry on vuokrannut hallinnointisopimuksella Keravan kaupungilta kehittääkseen siitä uudenlaista vanhanaikaista kyläkeskusta. Jalotuksen tarkoituksena on auttaa ihmisiä elämään kestävään elämää tarjota sekä mahdollistaa tämän teeman mukaisia tiloja ja palveluita. Palvelu- ja toimintovalikoima on koottu korjaus-, lainaus-, vaihtaminen– ja omavaraisuusaihepiirien ympärille.

Työhön kuuluu Jalotuksen puuverstaan verstasvahdin tehtävät sekä sekalaiset kiinteistöhuollot tehtävät. Homma edellyttää sitä, että työkalut pysyvät kädessä, mutta alan koulutus tai aikaisempi kokemus puuverstaan laitteiden käytöstä ei ole välttämätön, vaikka ei niistä tietenkään haittakaan ole. Tärkeintä on innostus uusien asioiden oppimiseen ja motivaatio oman työn, puuverstaan toiminnan ja kiinteistöhuoltoon liittyvien asioiden kehittämiseen. Arvostamme myös kiinnostusta ja osaamista vanhan rakennuskannan entisöinti- ja korjaustöihin sekä perustaitoja viestinnän ja asiakaspalvelun osalta.

Arkiset kiinteistöhuollon tehtävät saattavat vaihdella lumen kolauksesta ikkunaentisöintiin, ruohonleikkurin huollosta kompostikäymälän rakentamiseen tai piha-alueen siisteyden hoitamisesta tuuliturbiinin pystyttämiseen. Puuverstaalla vastaat asiakaspalvelusta ja olet mukana kehittämässä verstaan toimintaa. Jotta pystyisit opastamaan asiakkaita verstaan käytössä, sinun tulisi oppia laitteiden (vannesaha, oikotasohöylä, sirkkeli, pylväsporakone) käyttö ja kunnossapito sekä käsityökalujen huoltotyöt. Laitteiden käyttöön opastetaan ja työntekijällä on alkuun riittävästi aikaa perehtyä verstaan ja kartanon alueen toimintaan.

Kyseessä on kokoaikatyö, eli viikossa 38 h 15 min. Työajat arkisin klo 10 – 20 välillä ja viikonlopputöitä on n. kerran kuukaudessa. Tarkemmat työajat sovitaan palkattavan henkilön kanssa ja ne saattavat vaihdella kausittain. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Näin haet paikkaa

Lähetä mahdollisimman pikaisesti avoin työhakemus, jonka liitteenä on cv:si osoitteeseen lauri.helle@jalotus.fi. Kerro hakemuksessasi/cv:ssä ainakin:
– aikaisempi työkokemus ja koulutus
– kokemus liittyen puutöihin, verstaslaitteiden käyttöön ja kiinteistöhuoltoon
– miksi olet juuri oikea henkilö em. tehtäviin
– oletko kiinnostunut opiskelemaan kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon oppisopimuksella? Mikäli sinulla on jo entuudestaan vastaava alan koulutus, voi joku muu tutkinto tai pelkkä määräaikainen sopimus tulla myös kysymykseen.

Työ alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy. Soveltuvimmat hakijat kutsumme haastatteluun ja muille ilmoitamme sähköpostitse.

Lisätiedot:

Jalotus ry, Lauri Helle, kiinteistöpäällikkö, lauri.helle@jalotus.fi, 050 309 6527 (puhelintiedustelut ma 28.9. klo 11-13 , ti 29.9. klo 12-14 ja pe 9.10. klo 11-13 )
 https://www.facebook.com/jalotus. https://www.instagram.com/jalotus.fi/