Kiertotalouskeskus ja kestävän elämän yhteisö Jalotuksen jäsenhankinta alkoi.

Haluatko järjestää arkesi niin, että korjaat, huollat, vaihdat tai lainaat mieluummin kuin ostat uutta? Tai törmäätkö jatkuvasti siihen, että ekologisesti eläminen on liian hankalaa ja kallista? Jalotus-yhdistyksessä tehdään kestävästi elämisestä helppoa ja hauskaa.

Liity jäseneksi tästä. Olet tervetullut mukaan joko yhdistyksen jäseneksi, kannatusjäseneksi tai Jalotus-kollektiiviin, jossa jokainen järjestää toimintaa itsenäisenä yrittäjänä tai yhteistyössä muiden kollektiivin jäsenten kanssa.

Jalotuksessa parasta on yhdessä tekeminen, uusista visioista höpiseminen ja uuden oppiminen. Kaikenlaisia juhlia ja yhteisiä talkoita unohtamatta. Yhdistys eli sen jäsenet ja hallituksen jäsenet järjestävät toimintaa vuoden kiertoon liittyen. Syksyllä säilötään, talvella tehdään puhdetöitä ja kunnostetaan, kesällä kasvatetaan ja vietetään puutarhajuhlia. Jäsentoiminta suunnitellaan yhdessä.

Jalotuksen jäsenille järjestetään kuukausittain tapaaminen, joka koostuu luennosta ja keskusteluista sekä kurssista. Jäsenet saavat kursseista alennuksen. Maaliskuussa aloitetaan toiminnan esittelyllä, jonka jälkeen voit osallistua ruokasienten kasvatuskurssille, huhtikuussa tutustutaan yhteisöviljelmään ja toukokuussa herkutellaan yhdessä huippukokin johdolla villeistä aineksista ja hävikkiaineksista valmistettua ruokaa.
Jalotus toimii Keravan kartanon upeassa, urbaanissa maaseutumiljöössä kävelymatkan päästä Keravan juna-asemalta.

Facebook-sivu: https://web.facebook.com/jalotus/
Instagram: @jalotus.fi

Jäseneksi liittymisen ohjeet: https://jalotus.fi/liity-jaseneksi/