Jalotuksessa parasta on yhdessä tekeminen, höpiseminen ja uuden oppiminen. Kaikenlaisia juhlia ja yhteisiä talkoita unohtamatta. Yhteisöllä on oma Jaloketti eli etiketti, jonka mukaan toimitaan hyvässä yhteistyöhengessä ja toisia sekä luontoa kunnioittaen.

Yhdistys eli sen jäsenet ja hallituksen jäsenet järjestävät toimintaa vuoden kiertoon liittyen. Syksyllä säilötään, talvella tehdään puhdetöitä ja kunnostetaan, kesällä kasvatetaan ja vietetään puutarhajuhlia.

Olet tervetullut mukaan joko yhdistyksen jäseneksi tai Jalotus-kollektiiviin, jossa jokainen järjestää toimintaa itsenäisenä yrittäjänä tai yhteistyössä muiden kollektiivin jäsenten kanssa.

Jalotuksen perustajakollektiivi on innokas porukka alan osaajia ja harrastajia. Toivomme, että yhteisö laajenisi ja mukaan tulisi kaikenlaisista tyyppejä, jotka jakavat yhteisen arvomaailman. Erityisiä taitoja et tarvitse, innostus riittää. Muutetaan yhdessä tapamme toimia ja elää niin, että huomioimme valinnoissamme ympäristön. Näytetään, että elämää voi elää toisin kuin nyt teemme.

Jalotus ry:n jäsenedut

Jalotuksen jäsenohjelmaa suunnitellaan ja laaditaan parhaillaan. Jäsentoiminta voi olla esimerkiksi yhteisomistamista, lainaamon käyttämistä ja kestävän elämän taitojen oppimista. Yhdistyksen säännöt ja muut viralliset tiedot löydät tästä.

Jäsenmaksut vuonna 2022

Varsinainen jäsen: 30€ – osta verkkokaupasta
Liity varsinaiseksi jäseneksi, jos haluat olla virallisesti mukana yhdistyksen toiminnassa. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksissa. 

Kannatusjäsen (yksityishenkilö ja yhteisö): 50€ – osta verkkokaupasta
Kannatusjäsenyyden hankkimalla tuet yhdistyksen toimintaa isommalla summalla. Kannatusjäsen voi osallistua jäsentoimintaan sekä vuosikokouksiin, mutta äänioikeutta tällä ei ole. Tällä jäsenyydellä voi liittää yhdistyksesi tai vapaamuotoisen yhteisösi Jalotukseen. Järjestämme yhteistyöverkostolle tapaamisia.

Kannatusjäsen (yritys): 200€ – osta verkkokaupasta 
Yrityksesi voi tukea Jalotus ry:n toimintaa mm. ostamalla kannatusjäsenyyden, jonka minimaksu on 200€. Halutessasi ilmoitamme tuestasi nettisivuilla. Teemme mielellämme myös laajempaa yhteistyötä yritysten kanssa, jotka haluavat kehittää maailmaa yhä kestävämmäksi. Jos mielessäsi on idea, ota yhteyttä rohkeasti.

Jalotus-kollektiivin jäseneksi

Oletko yrittäjä tai yrittäjäksi aikova tai haluatko tehdä vapaaehtoistyötä kestävän elämän edistämiseksi? Etsitkö työtilaa inspiroivasta yhteisöstä ja miljööstä? Otahan pikana yhteyttä – me sovimme yhteen.