Kartanon alue mahdollistaa monipuolisen luontoon perustuvan hyvinvointityön toteuttamisen. Alueen luonto ja pihapiiri sekä maalaismiljööseen hyvin sopivat kotieläimet opettavat meille luonnosta, antavat mahdollisuuden keskittyä perusasioihin ja taitoihin sekä edesauttavat myötätunnon kehittymistä. Luontoyhteystoimintaan kuuluu perusasioiden opettelu kasveista, metsästä ja eläimistä.

Järjestämme koulujen loma-aikoina luontoleirejä ja ympäri vuoden cityfarmaritoimintaa. Luontotoiminta on myös todella toimiva työhyvinvointipäivän ohjelmaksi.

Eläinkummi – mahdollista eläinperusteinen luontoyhteystoiminta

Eläinkummi tukee Jalotuksen eläintoimintaa. Eläintoiminta perustuu lapsi- ja nuorisotyöhön ja heidän luontosuhteen syventämiseen. Kummivaroilla ylläpidämme eläinten hyvinvointia sekä kunnostamme eläinsuojia. Eläimet on hankittu kartanolle ympärivuotisesti ja kummeille järjestämme mahdollisuuden tavata eläimiä säännöllisesti. Lähetämme myös terveiset sähköpostitse kerran kuukaudessa, jotta tiedät mihin kummivarat ovat käytetty. Kerromme mielellämme tärkeästä tuestasi myös julkisesti, jos saamme lupasi kirjata nimesi kartanolla esillä olevaan kummijulisteeseen. Kummiosuus maksetaan 5 kuukauden jaksoissa, alkaen 15.08.2020-15.01.2021. Jakson arvo on 125,00 euroa.

Ilmoittaudu ja maksa tästä

Eläimiä hoitavat cityfarmarit

Cityfarmarit ovat vapaaehtoisia, jotka pääsevät kanssamme oppimaan eläinten hoitoa, sekä halimaan ja hoitamaan eläimiä talven aikana. Cityfarmari saa valita itselleen viikottaisen hoitovuoron, jonka lisäksi tapaamme säännöllisesti yhdessä. Yksittäinen hoitokerta on kestoltaan maksimissaan 2 tuntia, ja hoitovuoroja voi sopia yhdessä muiden farmareiden kanssa. Tämän kokemuksen jälkeen unelma omasta pienestä kanalasta tai lampolasta voi olla yllättävän paljon lähempänä.

Cityfarmaritoiminta maksetaan 5 kuukauden jaksoissa, alkaen 15.08.2020-15.01.2021. Jakson arvo on 63,00 euroa. Arkiaamujen vuoroja hoitavilta emme kerää maksuja.

Suuren kysynnän saanut cityfarmari toiminto on tällä hetkellä täynnä. Kaikki hoitovuorot ovat käytössä ja kiitämme upeita farmareita lampaiden hellästä hoivasta. Halutessasi voit ilmoittautua listalle, jonka mukaan ilmoitamme mahdollisesti vapautuvista hoitovuoroista. Listalle pääset laittamalla sähköpostia Minjalle.

Lisätiedot: Minja Aho-Miettinen, minja.aho-miettinen(ät)jalotus.fi, ‭044 356 2774‬