Kartanon alue mahdollistaa monipuolisen luontoon perustuvan hyvinvointityön toteuttamisen. Alueen luonto ja pihapiiri sekä maalaismiljööseen hyvin sopivat kotieläimet opettavat meille luonnosta, antavat mahdollisuuden keskittyä perusasioihin ja taitoihin sekä edesauttavat myötätunnon kehittymistä. Luontoyhteystoimintaan kuuluu perusasioiden opettelu kasveista, metsästä ja eläimistä.

Järjestämme koulujen loma-aikoina luontoleirejä ja suosittua cityfarmaritoimintaa ympäri vuoden. Luontotoiminta on myös todella toimiva työhyvinvointipäivän ohjelmaksi. Järjestämme myös syntymäpäiväjuhlia sekä perhepäiviä. Tuotteet löydät verkkokaupastamme, johon pääset tästä.

Kesäleirit 2022

Täältä ne taas tulevat! Jalotuksen suositut kesäleirit ovat nyt myynnissä. Tänä vuonna leirit on tarkoitettu 6-12 vuotiaille ja niitä järjestetään neljä kesän aikana. Tutustu leireihin tarkemmin verkkokaupassamme ja nappaa paikka ihanalle, eläintäyteiselle ja luontopainotteiselle kesäleirillemme tästä.

Tervetuloa leirille!

Psst! Leireille on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Verkkokauppaan hopi hopi!

Lammaskummi – valitse kummilampaasi

Haluaisitko Aamun, Armin, Lillin, Kertun tai Pasin kummiksi? Tai olisiko kummius kiva, aineeton lahja jollekin läheisellesi?

Suomenlampaamme ovat valloittavia, omia persoonallisuuksiaan. Tunnetko sielun sympatiaa kenties porukan kilteimmän ja pienimmän Aamun, rämäpää Kertun vai vahvaluontoisen ja rohkean Lillin kanssa? Tai kenties samastut rauhalliseen, silittelystä pitävään Armiin tai katraasta huolen pitävään ja huomiota määkimällä pyytävään Pasiin.

Ryhtymällä kummiksi tuet luontoyhteystoimintaamme ja eläinten pitoa. Saat sähköpostiisi kuvallisen kummitodistuksen ja halutessasi kuvatiedoston lampaasta. Kummius ostetaan verkkokaupastamme hintaan 50€.

Lammas-kummituotteet klikkaamalla tästä

Psst! Myös kanat, kukot ja puput etsivät kummeja. Muut eläinkummituotteet löydät klikkaamalla tästä.

Kesäcityfarmarit

Bää bää! Kot kot!

Haluaisitko kesäksi hoitamaan lampaita, kanoja ja pupuja? Haluaisitko viettää aikaasi kesäisessä kartanoympäristössä? Haluaisitko kasvattaa ja parantaa omaa luontoyhteyttäsi ja oppia uutta? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista…

Haemme kesän ajaksi (13.6.2022-14.8.2022) Keravan kartanolle, Jalotus ryn eläimille hoitajia eli cityfarmareita. Cityfarmarit ovat vapaaehtoisia, jotka pääsevät oppimaan eläintenhoitoa kartanoympäristössä. Cityfarmarin kanssa valitaan viikottainen hoitovuoro, joka on kestoltaan maksimissaan kaksi tuntia kerrallaan. Lisäksi tapaamme myös yhdessä erilaisissa tapahtumissa ja talkoissa. Kausi maksaa 50 euroa. Perehdytyksen työhön saa eläinvastaaviltamme. Kauden maksut käytetään eläinten ylläpitokustannuksiin. Ilmoittautuminen aukeaa kevään 2022 aikana.

Tervetuloa mukaan!

Kesäcityfarmarien etsintä on päättynyt. Kiitos kovasti kiinnostuneille. Saimme kasaan mahtavan porukan, jotka pääsevät nauttimaan eläinten mainiosta seurasta ja hoivaamisesta.

Eläimiä hoitavat cityfarmarit

Cityfarmarit pääsevät kanssamme oppimaan eläinten hoitoa, sekä halimaan ja hoitamaan eläimiä kartanon ympäristössä. Cityfarmari saa valita itselleen viikottaisen hoitovuoron, jonka lisäksi tapaamme myös yhdessä erilaisissa tapahtumissa ja talkoissa. Yksittäinen hoitokerta on kestoltaan maksimissaan 2 tuntia, ja hoitovuorojen mahdollisista muutoksista voi sopia yhdessä muiden farmareiden kanssa. Tämän upean kokemuksen jälkeen unelma omasta pienestä kanalasta tai lampolasta voi olla yllättävän paljon lähempänä.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan cityfarmaritoimintaan. Saat meidät parhaiten kiinni laittamalla sähköpostia. Uusi cityfarmarikausi alkaa elokuussa 2022.

Lisätiedot:

Veera Vilén, veera.vilen(ät)jalotus.fi, 045 112 7075

Minja Aho-Miettinen, minja.aho-miettinen(ät)jalotus.fi, 044 356 2774