Kaikille avoimet tapahtumat

Järjestämme avoimia tapahtumia kesätiistaisin klo 17.30 – 19.00 ajalla 18.6. – 7.9. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Lions Club Keravan kanssa. Tapahtumiin kuuluu aina eläintenhoitoa ja toimintaamme tutustumista sekä vaihtuvan, luontoon tai kestävään elämäntapaan perustuvan teeman parissa viihtymistä. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ne ovat maksuttomia. Saavu siis  kartanon eläinsuojille tiistaisin klo 17.30 (Kivisillantie 12). Tervetuloa viihtyisään ympäristöön ja tutustumaan ihaniin eläinystäviin.

huom. 14.7. tapahtuman ohjelma suunnitellaan erityisesti perheille ja 1.9. tapahtuman ohjelma erityisesti 60+ -osallistujille.

 

Kivaa kesätekemistä tarjolla partiovartioille

Koronakevät pisti partiotoiminnan tauolle, mutta ei hätää: Nyt olisi mahdollisuus koota oma ryhmä taas kasaan ja pyytää evp-kaveritkin mukaan touhuamaan kivan luontotekemisen parissa. Jalotus ry kutsuu keravalaisia tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaryhmiä osallistumaan uudenlaisiin partiokokouksiin. Jalotus ry on yhdistys, jonka tavoitteena on auttaa ja opettaa ihmisiä elämään ekologisesti kestävää elämää.

Kokoukset järjestetään Keravan kartanolla (Kivisillantie 12, 04200 Kerava) kesä-syyskuussa tiistaisin klo 17.15 – 19.00. Kokouksiin osallistuminen on maksutonta, sillä ne järjestetään Suomen Partiolaisten partion uudet muodot -rahoituksella.

Kokouksia järjestetään joka tiistai 30.6. alkaen joka tiistai. Viimeinen osallistumismahdollisuus on 7.9. Valitse ryhmäsi kanssa yksi tai kaksi ajankohtaa, jolloin voisitte tulla paikalle. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä (suosittelemme heinäkuun aikoja, niihin pääsee varmemmin osallistumaan lomakauden vuoksi).

Tapahtumien teema vaihtelee viikottain, mutta jokaisella kerralla ryhmä pääsee tutustumaan Jalotuksen toimintaan ja hoitamaan kartanon lampaita, kanoja ja pupuja. Tapahtumien vaihtuvat teemat liittyvät omavaraisuuteen, luonnon voimauttaviin vaikutuksiin, hyötykasveihin ja viljelyyn, upcyclingiin ja tuunaukseen, luontotaiteeseen ja kartanon historiaan.

Ilmoittautumiset: Laita sähköposti Eräkamujen Sallamari Kinnuselle osoitteeseen kinnunen.sallamari (at) gmail.com Kerro ilmoittautumisessa minä päivinä (max 2kpl) haluaisitte osallistua, minkä ikäisiä olette, mistä lippukunnasta olette ja kuinka paljon teitä on. Muista kertoa osallistumisesta lippukunnassasi lippukunnanjohtajalle tai luotsillenne.

ps. Olethan huomannut, että järjestämme luontoleirejä lapsille, aikuisille ja perheille?  Lue lisää