Terkkuja Jalotuksen eläimiltä

Kesä tulee vauhdilla ja pian meidänkin pörröiset ja sulkaiset kaverit pääsevät nauttimaan auringosta sekä ulkoilmasta mielin määrin. Kanat ovat uskaltautuneet pitkän talven jälkeen jo pikkuhiljaa ulkotarhaan ja lampaat makoilevat mielellään pienellä laitumellaan eläinsuojan edessä. Pupujakin näkee jo päiväsaikaan mökkinsä ulkopuolella nauttimassa lämmöstä ja valosta. Lampaiden kesälaitumen kasvua joudutaan odottelemaan vielä hetki, jotta siellä riittää rouskuteltavaa pitkin kesää. Kutiavat talvivillatkin saavat lähdön ihan näinä päivinä. Paljon siis tapahtuu…

Eläintoiminnan kesä 2022

Kesäleirit

Kesällä järjestetään viisi luontoteemaista päiväleiriä, jossa 6-12-vuotiaat lapset pääsevät eläinten hoivailun lisäksi tutustumaan erilaisiin perinnetaitoihin ja oppimaan ja leikkimään porukalla. Ensimmäinen leiri on loppuunmyyty mutta seuraavilla on vielä tilaa:

13.6. – 15.6.2022
11.7. – 13.7.2022
25.7. – 27.7.2022
1.8. – 3.8.2022

Suuntaa meidän verkkokauppaan ja lunasta paikka pörröiseltä leiriltämme. Leirejä järjestetään kaikkina kesäkuukausina ja myös syyslomalla, tämä tulee myyntiin hieman myöhemmin.

Kesäcityfarmarirekry on auki

Cityfarmarina pääset tutustumaan ja hoitamaan eläimiä, viettämään aikaa kesäisessä kartanoympäristössä sekä kasvattamaan ja parantamaan omaa luontoyhteyttäsi. Cityfarmari valitsee  viikottaisen hoitovuoron, joka on kestoltaan maksimissaan kaksi tuntia. Lisäksi tapaamme tapahtumissa ja mahdollisissa talkoissa. Perehdytyksen työhön saat eläinvastaaviltamme ennen kauden alkua. Kausi maksaa 50 euroa, maksu käytetään eläinten ylläpitokustannuksiin. Cityfarmariksi pääset ilmoittautumaan täällä!

Eläintoiminnan avoimet ovet

Järjestämme eläintoiminnan avoimien ovien päiviä joka kuun kolmas sunnuntai, seuraavan kerran 19.6. klo 12-15. Tällöin voit pientä maksua vastaan tulla katsomaan miten Jalotuksen eläimiä hoidetaan, mistä niiden päivä koostuu ja ennen kaikkea pääset silittelemään ja halimaan ihmisystävällisiä eläimiämme.

Mikäli olet joskus miettinyt cityfarmaritoimintaan osallistumista tai ajatellut vaikkapa oman kanalan tai lampolan perustamista, avoimet ovet ovat hyvä keino tutustua eläintenhoitoon ja ylläpitämiseen. Tämäkin löytyy verkkokaupasta sekä tapahtumana myös Facebookista.

Eläinsynttärit kartanolla

Eläintoiminta järjestää myös syntymäpäiväjuhlia (tai muita tapahtumia, mitä sitten haluatkin). Ota yhteyttä Veeraan (sähköpostilla veera.vilen@jalotus.fi), niin järjestetään yhdessä teille sopivat juhlat, joissa pienet tai vähän isommatkin vieraat pääsevät hoitamaan eläimiä ja nauttimaan päivästä kauniissa kartanomiljöössä.

Nähdään kartanolla, bää!