Puuverstaalla tehdään omia projekteja, korjataan täyspuisia huonekaluja ja kehittään uusia tuotteita vanhoista materiaaleista. Tavoitteena on, että tuotteiden käyttöikää saadaan jatkettua mahdollisimman pitkäksi joko korjattuna tai uuden käyttötarkoituksen saaneena tuotteena.

Käyttömahdollisuudet

kurssit: Verstaalla järjestetään Keravan Opiston kursseja vanhan materiaalin muokkaamisesta uudeksi käyttöesineeksi. Yhdistykset tai yritykset voivat myös varata verstasta omien kurssiensa järjestämiseen.

valmiit tuotteet: Verstaan puuseppämestari on Zenpuu Oy:n kierrätyspuuseppä Jani Pensola. Voit tilata Janilta ainutlaatuisia, vanhasta puusta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja laadukkaita huonekaluja.

ohjattu toiminta haluamanasi ajankohtana: Jos haluat tehdä omia projektejasi ohjatusti tai tuoda tiimisi tekemään jotain luovaa, kysy ohjaustarjousta Janilta.

verstaan vuokraaminen: Alan ammattilaiset voivat varata verstasta omaan käyttöönsä. Erilaiset harrasteryhmät ja yhdistykset sekä Jalotus ry:n jäsenet voivat varata verstasta tietyin turvallisuusvaatimuksiin perustuvin ehdoin.

Lisätietoja: Jani Pensola zenpuu (at) gmail.com