Keskuksessamme on fillariverstas, koska haluamme edistää päästötöntä liikkumismuotoa eli pyöräilyä. Verstaallamme on perustyökalut huoltoja ja korjauksia varten. Tuothan varaosat mukanasi.

Fillarihuolto on avoinna elo-syyskussa 2020 torstaisin klo 10-18 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedustelut: Hannu Naumi 0407319692

Verstaan toiminnot: kurssit, ohjattu pyöräverstas, pyöriä hyväntekeväisyyteen ja pyörähuoltamo 24/7 (otamme korjauskelpoisia pyörälahjoituksia mielellämme vastaan)

Pyöränkorjauskurssit

Jalotuksessa  järjestetään ohjattuja fillariverstaita Keravan Opiston kursseina. Kurssien vetäjä on pyöräliike Lindbergin osaava ja lupsakka Jukka Falck. Pyörähuolto toimii myös tapahtumissamme osana ohjelmaa.

Pyörähuoltamo

Lihasvoimalla liikkuva fillari on päästötön kulkuneuvo, ja jotta ajaminen olisi nautinto, kulkupelin on syytä olla kunnossa. Jos kerran autoille on olemassa kivoja huoltamoja, miksei pyörillekin? Ajatuksissamme on pyörähuoltamo, jossa voit huoltaa oman pyöräsi omatoimisesti. Pisteeltä löytyy kattavat työkalut ja tilat perustarkastuksien ja isompienkin operaatioiden tekemiseen. Perustarvikkeet voisit ostaa sisäkumiautomaatista.