Jalotuksen Kestävän elämän joulutapahtumaa vietettiin sunnuntaina 27.11. lepposissa merkeissä. Joulutapahtumassa vieraili päivän aikana paljon kävijöitä, kiitos kaikille! Tunnelma oli lämmin, rento ja rauhallinen.

Vastaa joulutapahtuman palautekyselyyn! Arvostamme paljon saamaamme palautetta ja se auttaa meitä kehittämään tulevaa toimintaa ja tapahtumia. Palautekyselyyn pääset tästä linkistä. Kysely on auki tämän viikon sunnuntaihin 4.12. asti.

Joulutapahtumassa yhdistyivät käsillä tekeminen ja käsityöt, kestävän elämän ideat ja opit, joululahjaostokset, iloinen rupattelu ja syvällisemmätkin ajatustenvaihdot. Jalotuksen toiminnan esittely striimattiin Facebook-tapahtumaan, on siellä edelleen nähtävissä!

Paijalan kylän saippuapajan luonnonsaippuat tekivät kauppansa

Janne Nisonen oli osa orkesteria, joka esitti alkusoiton tapahtumassa

Vuokrapuu navetan pihamaalla

Biohiilettävän Kaskinuotion äärellä lämmiteltiin ja juotiin nokipannukahvit

Hävikkikukkakauppa Stadin Kukkis myi tapahtumassa hävikkikasveja sekä piti kranssityöpajaa. Etualalla Hunajasirkus Oy:n mehiläisvahakynttilätyöpaja

Keravan kaupunginkirjasto järjesti tapahtumassa pop-up-kirjaston

Myyntipöytien antimia

Vastuullisuusvaikuttaja Outi Les Pyy piti luennon tekstiilien kestävästä kuluttamisesta

Jalotuksen tiloissa vuokralaisina olevat Kartanon puusepät myivät käsitöitään

Innovaattori Pekka Koivukunnaksen kehittelemä biohiiletys-prototyyppi. Biohiiliprojektin edistymistä kannattaa seurata meidän sosiaalisesta mediasta!

Foodinin piste tuvassa

Tapahtumassa oli ekologisia tuotteita, kuten Porlammin vegaanijuustoja ja Järki Särkeä maistettavana ja myynnissä.

Keravan Korvenpoikien Joulupukki viihdytti lapsia ja toi joulumieltä <3

Nokipannukahvilaa pitivät Jalotuksen toimijat ja kollektiivin jäsenet

Käsintehtyjä villavaatteita – Ilona Savelius

Minja Aho & Supreme Family

Iltapäivä huipentui Saana Sandholmin ja Joona Tikkasen upeaan esitykseen

Kiitos mukana olleille yrityksille, yhteisöille, myyjille ja toimijoille: Keravan kaupunginkirjasto, Keravan Martat ry, Keravan Korvenpojat, Keravan ympäristönsuojeluyhdistys, Ilona Savelius, Paijalan kylän saippuapaja, Hunajasirkus Oy, Hävikkikukkakauppa Stadin Kukkis, Foodin, Pure Waste, Porlammin Vege, Järki Särki, Design by Kieto, Tunne Olosi-vyöhyketerapia, Outi Les Pyy, Minja Aho & Supreme Family, Janne Nisonen ja orkesteri, Saana Sandholm ja Joona Tikkanen, Vuokrapuu, Virna Food, Kaskinuotio, Vaatepuu, Kartanon puusepät, kollektiivin toimijat ja vapaaehtoiset <3

Jalotus ry järjestää muutaman avoimen tapahtuman vuodessa, kestävän elämän teemoilla. Seuraava isompi tapahtuma järjestetään keväällä. Tutustu myös muuhun Jalotuksen toimintaan ja seuraa meitä somessa: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Youtube. Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!