Uusimaa-viikko on tapahtumakimara, debattia ja hyvien esimerkkien esille nostamista ympäristön, hyvinvoinnin, kulttuurin, osaamisen ja kilpailukyvyn saralta. Vuotuista Uusimaa-viikkoa koordinoi Uudenmaan liitto. Lue lisää: www.uusimaaviikko.fi

Järjestämme Uusimaa-viikon kunniaksi kaksi elämyksellistä ennakointimenetelmää hyödyntävää esittelykierrosta. Toinen kierros on avoin kaikille ja toinen on tarkoitettu oleville ja tuleville yhteistyökumppaneillemme. Kierroksilla kuulet ja näet, mitä Jalotuksessa tehdään ja pääset vierailemaan tulevaisuudessa tulevaisuustarinoiden avulla. Kierroksen aikana keräämme osallistujien ajatuksia siitä, millaisilta uudet suunnitelmamme vaikuttavat. Kokoamme myös ideoita ja yhteistyöehdotuksia.

Kierrokset järjestetään toimipaikassamme (Humleberg – Keravan kartano, Kivisillantie 12, Kerava). Meille pääsee helposti esimerkiksi junalla. Kierrokset starttaavat navetan edustalta ja tapahtuvat ulkona. Ohjelma on suunnattu aikuisille. Kierroksille ilmoittaudutaan ennakkoon 10.5. mennessä.

Maksu: Halutessasi voit korvata kierroksen meille tukemalla toimintaamme tekemällä hankinnan verkkokaupastamme tai maksamalla jäsen- tai kannatusjäsenmaksun.

Tarjoamme osallistujille omaan kuppiin kahvit tai teet kierroksen päätyttyä.

 

12.5. klo 14.00 – 15.30 – kaikille avoin kierros

Oletko kiinnostunut kestävästä tulevaisuudesta ja Jalotuksen toiminnasta? Tämä kierros on sinulle. Ilmoittaudu tästä

 

13.5. klo 15.00 – 16.30 kierros yhteistyökumppaneille ja tuleville yhteistyökumppaneille

Jalotuksen missio on mahdollistaa kestävä tulevaisuus arjessamme. Voisiko kuvittelemamme tulevaisuus sellainen, josta innostutte ja jossa haluaisitte olla mukana?  Jos organisaationne haluaa tulla ottamaan selvää tästä, tämä kierros on juuri passeli edustajallenne. Ilmoittaudu tästä